Tässä muutamia esimerkkejä asiakkaistamme, joille olemme kehittäneet täysin heidän tarpeisiin sopivan verkkonäkyvyyden ja täyttäneet heidän tarpeensa. Emmekä halua pröystäillä tässä, vaikka olemmekin hiton ylpeitä yhteistyöstä näiden kaikkien kanssa. Nämä kaikki ovat mahtavia yhteistyökumppaneita!

Osa asiakkaistamme on noussut siivillemme heti alusta alkaen, kun osa on taas turhautunut isojen toimijoiden kankeuteen ja ryöstöhintoihin. Kuten Giganttikin sen sanoo, on tyhmää maksaa liikaa.

Kaupin Keilahalli tarjoaa tamperelaisille unohtumattomia elämyksiä. Tätä varten teimme Kaupin Keilahallille upean verkkokaupan, josta voi tilata juuri heidän oman brändinsä mukaisia sähköisiä lahjakortteja. Asiakas saa lahjakortin kätevästi sähköpostiinsa pdf-tiedostona. Keilahalli ylläpitää lahjakortteja kätevästi rakentamassamme taustajärjestelmässä, johon myös kuitataan, kun asiakas käyttää lahjakortin.
| Kerosiini.fi
Toimistotaide Sulava toteuttaa uniikkia taidetta yrityksien brändin, arvojen, strategian, toimialan ja huumorin inspiroimana. He tarvitsivat verkkosivuston, jonka avulla he näkyisivät hakukoneissa, ja joilla he voisivat esitellä työnsä jälkeä. Keskiössä oli myös verkkosivuston helppo muokkaus, jotta he voivat itse päivittää näppärästi sivustoa.
| Kerosiini.fi
Toteutimme nuorelle politiikolle, Emma Kivikankaalle, verkkosivuston blogialustalla ja tyylikkäällä Emman toivomusten mukaisella logolla. Logo onkin päässyt koristamaan myös Suomen maanteitä auton kylkeen teipattuna.
| Kerosiini.fi
Joensuun Lyseo-seura ry on yhdistys, joka vaalii kunnianarvoisan Joensuun lyseon lukion perinteitä ja on mukana kehittämässä yli 150-vuotiasta opinahjoa aktiivisesti tänäkin päivänä. Lyseo-seuralle olemme tuottaneet verkkosivuston ja FB-sivujen sisällöt heidän toiveidensa mukaisesti. Sivusto on ulkoasultaan varsin perinteinen, mutta teknisesti todella moderni.
| Kerosiini.fi
Tasela on kautta Suomen toimiva nykyaikainen taloushallintopalveluja tarjoava yritys. Yhteistyömme sai alkunsa niin, että he pyysivät meitä luomaan nykyaikaisen tilitoimistobrändin - ja senhän me menimme tekemään. Olimme veistämässä yrityksen arvoja yrittäjien arvopohjan mukaisesti ja tämän pohjalta suunnittelimme heidän visuaalisen ilmeen, mainokset, verkkosivuston ja myös hintalaskurin.
| Kerosiini.fi
Lucky Barbershop on häikäisevän laadukas parturi Oulun seudulla. jossa heillä on lukuisia toimipisteitä. Meillä on ollut suuri ilo ja kunnia rakentaa heille verkkosivusto ja Google My Business -profiili. Jos asut Oulussa tai käyt siellä muuten vain, kannattaa sinun ehdottomasti käydä laittamasi hiukset minttiin Lucky Barbershopissa.
| Kerosiini.fi
Mysteeriasiakas.fi on tutkimustoimisto, joka toteuttaa Mystery Shopping -tutkimuspalveluita ympäri Suomen niin pienille yhdistyksille kuin suuryrityksillekin. Toteutamme heidän brändiviestintää ja olemme onnistuneet hakukoneoptimoimaan heidän verkkosivustonsa lähes täydellisesti. Testaappa esimerkiksi hakea "Mystery Shopping Turku", "Mystery Shopping" tai mitä vain muuta vastaavaa.
| Kerosiini.fi
VakuusTakaus.com on Suomen laajuisesti toimiva kuukausimaksullisia vuokravakuuksien takauspalveluja tarjoava yhtiö. Heille olemme rakentaneet brändiviestinnän lisäksi verkkosivuston, jonka taustalla pyörii moderni ja kehittynyt järjestelmä. Sen avulla asiakkaat saavat muun muassa takaustodistukset automaattisesti ja VakuusTakaus.com :n tiimi pystyy seuraamaan liiketoiminnan kehitystä.
| Kerosiini.fi
Joen Siivous on täsmällinen siivouspalvelu Joensuussa ja Lappeenrannassa. Heille olemme kehittäneet brändiviestintää suunnittelusta toteutukseen saakka. Heidän verkkosivustolla olemme tehneet myös hakukoneoptimointia ja rakentaneet monimutkaisia hintalaskureita, jotka muuten ovat ylittäneet hyödyllisyydellään Joen Siivouksen odotukset.
| Kerosiini.fi

... ja paljon muuta,
kuten monimutkaisempia IT-järjestelmiä ja mobiilisovelluksia.