Tilausjärjestelmämme mahdollistaa esimerkiksi keilahallien asiakkaille paremman asiakaskokemuksen. Nykyisin yhä useammat haluavat nauttia entistä vähemmästä vapaa-ajastaan täysin rinnoin. Sen vuoksi mahdollisimman laadukas asiakaskokemus on tärkeämpää kuin aiemmin.

Tilausjärjestelmän käyttöönotto tuo myös lisämyyntiä, sillä tilausmahdollisuus on koko ajan asiakkaan käden ulottuvilla ja käyttöpäätteen ulkoasu on suunniteltu myyväksi muun muassa liikkuvia kuvaelementtejä käyttäen

Esimerkiksi keilahalleissa tilausjärjestelmän toiminta perustuu keilaratojen sohvien ja kabinettitilojen yhteydessä olevista iPadeista, joista asiakkaat voivat selata ravintolan tuotetarjontaa sekä kutsua henkilökuntaa tarpeen vaatiessa (muun muassa ratarikon vuoksi).

Henkilökunta vastaanottaa tilaukset kätevästi tiskillä sijaitsevasta tablet-laitteesta. Henkilökunnan käyttöpäätteestä vastaanotetaan ja käsitellään tilaukset. Henkilökunnan on mahdollista lähettää radalla sijaitsevaan iPadiin tieto toimitusaika-arviosta.

Henkilökunnan käyttöpääte vastaanottaa asiakkaiden tilaukset täysin reaaliaikaisesti ja ilmoittaa saapuneesta tilauksesta valinnan mukaan joko kerran toistuvalla merkkiäänellä tai pitkällä merkkiäänellä, joka lakkaa vasta, kun henkilökunta kuittaa nähneensä uuden tilauksen. Järjestelmä tukee usean henkilökunnan käyttöpäätteen samanaikaista käyttöä, mikä takaa sen, että järjestelmämme soveltuu myös vilkkaampaan käyttöön.

Tilausjärjestelmä sisältää käyttöönne myös näppärän taustajärjestelmän, josta pystyy tarkastelemaan monipuolista myyntianalytiikkaa sekä päivittämään tuotteiden hintoja ynnä muita tietoja. Taustajärjestelmästä on myös mahdollista luoda tarjoustuotteita lennosta, jotka päivittyvät tuossa tuokiossa asiakkaiden saataville. Tämä mahdollistaa nopeaa ja suunnittelematonta kampanjointia niin halutessanne.

Kehitämme järjestelmää jatkuvasti ja se onkin kehittynyt koko ajan entistä enemmän käyttäjäystävälliseksi huomioiden niin kuluttaja-asiakkaiden kuin henkilökunnankin käyttötarpeet.

Tällä hetkellä järjestelmämme on käytössä esimerkiksi seuraavissa toimipaikoissa:

Viidekeilahalli Cosmic, Joensuu
Lahden Keilahalli, Lahti
BowlCircus Flamingo, Vantaa
BowlCircus Sello, Espoo
Alppila Bowling, Oulu

Olethan reippaasti yhteydessä, niin keskustellaan lisää. Voimme myös toimittaa esimerkiksi demo-videoita, joissa järjestelmän toimintaa esitellään tarkemmin. 

Lupaamme, että voit olla tyytyväinen niin järjestelmäämme kuin palveluasenteeseemme. Meille on aidosti ykkösjuttu, että hyödyt järjestelmästämme. Tehtävänämme on maksimoida investointisi tuotto. Laitteet ja järjestelmämme on yllättävän edullinen investointi. Hankintakustannus painottuu kuukausimaksuun, jolloin järjestelmäkustannukset katetaan suurilta osin lisämyynnin synnyttämistä kassavirroista.

Meidän kanssa ei tarvitse myöskään mennä naimisiin, sillä meillä ei ole pitkiä irtisanomisaikoja. Olemme niin varmoja tuottamastamme lisäarvosta, ettei meistä haluta eroon.

| Kerosiini.fi
| Kerosiini.fi
| Kerosiini.fi
| Kerosiini.fi
| Kerosiini.fi
| Kerosiini.fi