Monipuolinen lahjakorttijärjestelmämme on syntynyt vastauksena kumppaniyritystemme huutavaan tarpeeseen. Nykyisin lahjakortteja on pystyttävä myymään ekologisesti ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä ja niiden tulee olla asiakkaan saatavilla hetkenä minä hyvänsä. Vastaavasti lahjakorttien tulee olla helposti sekä nopeasti henkilökuntasi tarkistettavissa ja hallinnoitavissa.

Ostokynnyksen madaltaminen asiakkaalle mahdollistaa erinomaisesti muun muassa erilaiset tehokkaat myyntikampanjat. Voit luoda lyhyen kampanjan vaikkapa sosiaalisessa mediassa ja paikallisessa sanomalehdessä – ja asiakkaat voivat ostaa lahjakorttejasi tai palvelukorttejasi kotisohvaltaan tai vaikkapa aamupalapöydässä sanomalehden äärestä. Lahjakorttijärjestelmämme kautta myydään parhaimpina päivinä lahjakortteja jopa kymmenillä tuhansilla euroilla päivässä.

Lahjakorttikauppa on luotu asiakkaalle erittäin helppokäyttöiseksi, sillä se ei vaadi edes rekisteröitymistä. Asiakkaan tarvitsee vain lisätä lahjakorttisi ostoskoriin, kertoa nimi, sähköposti ja puhelinnumero ennen maksamista, jonka jälkeen personoitu lahjakortti toimitetaan suoraan asiakkaan sähköpostiin brändisi mukaisena ja visuaalisesti tyylikkäänä PDF-tiedostona. Lahjakorttiverkkokauppoissamme käytettävissä olevia maksutapoja ovat esimerkiksi nykyisin tärkeiden mobiilimaksutapojen (Pivo, Siirto, Mobilepay) lisäksi perinteiset verkkopankki- ja maksukorttivaihtoehdot. Lisäksi verkkokauppamme tukee myös esimerkiksi Smartumia, ePassia sekä EazyBreak-virikeseteliä.

 

Teethän päivän yhden parhaista päätöksistä ja olet yhteyksissä – katsotaan yhdessä asiaa eteenpäin ilman turhaa kuhnailua.

Lahjakorttijärjestelmäämme luottavat muun muassa seuraavat tahot:

– Viihdekeilahalli Cosmic, Joensuu
– Joen Siivous, Joensuu & Lappeenranta
– Lahden Keilahalli, Lahti
– Lahjaloimaalta.fi, Loimaa
– Alppila Bowling, Oulu
– Raatekankaan Liikuntakeskus, Joensuu
– OP-Arena, Mustasaari