Kotisivut

Verkkosivut

Nettisivut

– Kyllä, kaikki hoituu! –

WordPress-verkko­sivusto

Mikä ihmeen WordPress? WordPress on nykyaikainen sisällönhallintajärjestelmä (CMS), joka tarjoaa kotisivuillesi turvaa ja nopeutta. Kaiken tämän lisäksi myös tyytyväisen asiakkaan sen helppokäyttöisyyden ansiosta. Sitä käytetään jopa 37,5 % (2020) kaikista maailman sivustoista! Aivan huikea määrä!
Räätälöimme WordPressin juuri sinun tarpeisiisi, jotta voit halutessasi itse päivittää ja muokata sisältöä omille WordPress-kotisivuillesi.

Teemme ja ylläpidämme sinulle toimivan, nopean sekä turvallisen WordPress-sivuston. Käytössämme on esimerkiksi PHP 7, GZIP-pakkaus, HTTP/2-protokolla, välimuisti sekä Suomessa sijaitsevat palvelimet, joiden avulla varmistamme verkkosivustosi nopean toiminnan.

WordPress-verkkosivustosi ei ole yksin. Laitamme mukaan sen siiville seuraavat palvelut:

Meille turvallisuus on ykkösasia! Huolehdimme sivustosi turvallisuudesta palvelintason suojauksilla, palomuurilla ja TLS-yhteyden (suojaa palvelimen ja sivuston käyttäjän välisen yhteyden) sekä jatkuvien lisäosien ja kaikkien muiden tarpeellisten päivitysten avulla. Halutessasi voit kirjautua WordPress-hallintajärjestelmään kaksivaiheisella tunnistautumisella, joka varmistaa sen, että kukaan ulkopuolinen ei pääse sivustoosi käsiksi, vaikka tietäisikin kirjautumistunnuksesi.

Turval­lisuus

Huolen­pito

Teemme päivitykset aina, kun niitä on saatavilla. Ennen jokaista päivitystä teemme varmuuskopion, jotta rikkinäiset päivitykset eivät pääse tekemään mitään peruuttamatonta. Robottimme tarkistaa sivustosi toimivuuden 5 minuutin välein. Jos robottimme havaitsee, että sivustosi ei toimi, se hälyttää tiedon meille siitä ja me nappaamme tilanteen haltuun saman tien!
Hakukoneoptimoinnin (SEO) tärkeyttä ei voi painottaa liikaa. Kaikesta verkkosivuihin tapahtuvasta liikenteestä jopa yli kolmasosa tulee hakukoneiden kautta. Eli, jos sinun hakukonenäkyvyytesi on huono, niin sivustosi liikenne saattaa olla jopa kolmanneksen huonompi verrattuna hyvän hakukoneoptimoinnin tuloksiin. Optimoimme sivustosi näkymään potentiaalisimpiein hakusanoin. Yksi tärkeä hakukoneoptimoinnin osa-alue on nopeus, siksi kaikki sivustomme ovat nopeita.

Haku­kone­näky­vyys

Analy­tiikka

Sivuston omistajana sinun on hyvä tietää esimerkiksi, mistä liikenne sivustollesi virtaa, kävijämäärä sekä vieraiden käyttäytyminen sivustolla. Google Analytics on tähän kaikkein paras työkalu. Google Analyticsin käyttöön vaaditaan maksuton Google-tili.
Yrittäjän tärkein työkalu on sähköposti, siksi siihen kannattaa panostaa. Onko mitään tökerämmän näköistä kuin yrityksen kotisivuilla gmail.com-loppuinen sähköpostiosoite? Juuri tämän takia meiltä saat täysin omavalinteisen sähköpostiosoitteen G Suite -sähköpostilaatikolla ja Gmailin käyttöliittymällä. Yksi esimerkki omavalinteisesta sähköpostiosoitteesta: info@wefly.fi.

Sähkö­posti

Kieli­versiot

Harjoitatko liiketoimintaa useammalla mantereella? Me autamme sinua saavuttamaan kaikenkieliset asiakkaasi sivustosi eri kieliversioiden avulla. Potentiaaliset asiakkaasi ymmärtävät tällöin liiketoiminnastasi ja voivat muuttua jopa oikeiksi asiakkaiksi!
Verkkotunnus. Se, josta kaikki lähtee liikkeelle. Tarjoamme jokaiselle asiakkaallemme verkkotunnuksen kaupan päälle! Kuvittele, jos verkkotunnusta ei olisi. Asiakkaasi joutuisivat muistelemaan numerosarjaa (IP-osoitetta) päästäkseen sivustollesi. Esimerkki verkkotunnuksesta: www.wefly.fi.

Verkko­tun­nus

Asiakas­tuki

Kohtaatko sivustollasi ongelmia tai haluat muuta apua. Ei hätää. Ota meihin yhteyttä ja ratkaisemme pulmasi ja autamme sinua niin nopeasti ja hyvin kuin vain osaamme. Meille olet tärkeä. Tarkoitamme tätä oikeasti. Olemme vielä sen verran pieni toimija tällä alalla, että sinun menetyksesi huonon asiakaspalvelun seurauksena, olisi katastrofi.

Hyppää kyytiin, niin näytämme tien.

Fly With us