Verkkokaupat

Nettikaupat

– Kyllä, kaikki hoituu! –

WooCommerce-verkkokauppa

Oletko koskaan haaveillut omasta verkkokaupastasi, joka on turvallinen, nopea ja helppo käyttää? Jos olet, niin onneksi juuri sellainen verkkokauppa on helppo liittää tekemiemme WordPress-verkkosivustojen siiville.

WooCommerce on avoimeen lähdekoodiin perustuva verkkokauppaohjelmisto. Näin ollen sen kehittämiseen voi osallistua kuka tahansa, ja siksipä se kehittyykin jatkuvasti. Lisäksi siihen on saatavilla tuhansia lisäosia, jotka laajentavat Woocmmercen valmiiksi laajaa ominaisuuspakettia.

WooCommerce on WordPressin laajennos, joten verkkokauppoja koskee samat tarjottavat palvelut kuin pelkille WordPress-sivustoillekin.

Meille turvallisuus on ykkösasia! Huolehdimme sivustosi turvallisuudesta palvelintason suojauksilla, palomuurilla ja TLS-yhteyden (suojaa palvelimen ja sivuston käyttäjän välisen yhteyden) sekä jatkuvien lisäosien ja kaikkien muiden tarpeellisten päivitysten avulla. Halutessasi voit kirjautua WordPress-hallintajärjestelmään kaksivaiheisella tunnistautumisella, joka varmistaa sen, että kukaan ulkopuolinen ei pääse sivustoosi käsiksi, vaikka tietäisikin kirjautumistunnuksesi.

Turval­lisuus

Huolen­pito

Teemme päivitykset aina, kun niitä on saatavilla. Ennen jokaista päivitystä teemme varmuuskopion, jotta rikkinäiset päivitykset eivät pääse tekemään mitään peruuttamatonta. Robottimme tarkistaa sivustosi toimivuuden 5 minuutin välein. Jos robottimme havaitsee, että sivustosi ei toimi, se hälyttää tiedon meille siitä ja me nappaamme tilanteen haltuun saman tien!
Hakukoneoptimointi tarkoittaa oman sivuston näkymisen parantamista hakukoneiden (esim. Google) hakutuloksissa. Hakukoneoptimointi on todella tärkeää varsinkin verkkokauppojen kohdalla, sillä tuotteiden löytyminen googlaamalla tuo paljon kävijävirtaa verkkokauppaasi. Kuvittele, jos myyt pyörän osia netissä, eikä verkkokauppasi tuotteet löydy niitä vastaavilla kyselyillä. Mistä ihmeestä ne ostajat muka sitten tulisivat? Toki osa tulee verkkokauppaasi mainoksien kautta, mutta hyvä hakukonenäkyvyys on paras tapa myydä tuotteitasi.

Yksi tärkeä hakukoneoptimoinnin osa-alue on nopeus, siksi kaikki sivustomme ovat nopeita.

Haku­kone­näky­vyys

Analy­tiikka

Sivuston omistajana sinun on hyvä tietää esimerkiksi, mistä liikenne sivustollesi virtaa, kävijämäärä sekä vieraiden käyttäytyminen sivustolla. Google Analytics on tähän kaikkein paras työkalu. Google Analyticsin käyttöön vaaditaan maksuton Google-tili.
Yrittäjän tärkein työkalu on sähköposti, siksi siihen kannattaa panostaa. Onko mitään tökerämmän näköistä kuin yrityksen kotisivuilla gmail.com-loppuinen sähköpostiosoite? Juuri tämän takia meiltä saat täysin omavalinteisen sähköpostiosoitteen G Suite -sähköpostilaatikolla ja Gmailin käyttöliittymällä. Yksi esimerkki omavalinteisesta sähköpostiosoitteesta: info@wefly.fi.

Sähkö­posti

Kieli­versiot

Harjoitatko liiketoimintaa useammalla mantereella? Me autamme sinua saavuttamaan kaikenkieliset asiakkaasi sivustosi eri kieliversioiden avulla. Potentiaaliset asiakkaasi ymmärtävät tällöin liiketoiminnastasi ja voivat muuttua jopa oikeiksi asiakkaiksi!
Verkkotunnus. Se, josta kaikki lähtee liikkeelle. Tarjoamme jokaiselle asiakkaallemme verkkotunnuksen kaupan päälle! Kuvittele, jos verkkotunnusta ei olisi. Asiakkaasi joutuisivat muistelemaan numerosarjaa (IP-osoitetta) päästäkseen sivustollesi. Esimerkki verkkotunnuksesta: www.wefly.fi.

Verkko­tun­nus

Asiakas­tuki

Kohtaatko sivustollasi ongelmia tai haluat muuta apua. Ei hätää. Ota meihin yhteyttä ja ratkaisemme pulmasi ja autamme sinua niin nopeasti ja hyvin kuin vain osaamme. Meille olet tärkeä. Tarkoitamme tätä oikeasti. Olemme vielä sen verran pieni toimija tällä alalla, että sinun menetyksesi huonon asiakaspalvelun seurauksena, olisi katastrofi.

Hyppää kyytiin, niin näytämme tien.

Fly With us